Welkomstvoorwaarden van Het Praathuis

Belangrijke informatie voor nieuwe bezoekers en liefhebbers die zich willen registreren.
Eerst lezen, daarna aanmelden!
Gesloten
Gebruikersavatar
wim brom
Beheerder
Beheerder
Berichten: 19313
Lid geworden op: ma mei 08, 2006 11:28
Locatie: Doesburg

Welkomstvoorwaarden van Het Praathuis

Bericht door wim brom »

U heeft de weg gevonden naar de mooiste & gezelligste Postduiven ontmoetingsplaats op het internet en we heten u hierbij dan ook van harte welkom en wensen u veel fijne uren op Het Praathuis!

Het Praathuis is opgericht in 2006 door Wim Brom (RIP) en bestaat dus inmiddels al weer 16 jaar

We vragen een paar minuten van uw tijd om onderstaande goed te lezen!

Door onze doelstelling om het beste aan te bieden, zijn we ook verreweg het grootste forum en zijn we ruim over de half miljoen posten! Het Praathuis is veel meer dan een forum... het is een vriendenclub geworden met heel veel sportieve en sociale activiteiten, zoals de Duivenruilclub met spannende competities!
Kampioenen onthullen hun spelsystemen en geheimen in dagelijks bijgehouden dagboeken en op uw serieuze vragen krijgt u altijd "snel en veel" serieuze antwoorden!

Kortom de Duivensport is op Het Praathuis springlevend!

Sommige delen van ons forum zijn openbaar, maar voor het discussieforum dient u een account met uw eigen naam aan te maken en met een geldig en primair e-mail adres omdat wij allemaal graag willen weten wie er meelezen en/of schrijven. Voor anonieme gebruikers is geen plaats op Het Praathuis!

Gelijktijdig dient u uw volledige naam & adres en uw npo-lidnummer te e-mailen naar beheerders@forumhetpraathuis.nl
Bent u geen NPO-lid en/of heeft u geen postduiven, dan verwachten wij een motivatie per e-mail waarom wij u toe zouden moeten laten!
Inschrijven is gratis.

Binnen één week na registratie verwachten wij dat u zich herkenbaar voorstelt in de daarvoor bestemde rubriek bij de STAMTAFEL.

Leerzaam en voor het vermaak, met maar één huisregel naast de regels welke u geaccepteerd heeft tijdens het aanmaken van uw gebruikersnaam en die luidt;

- Heb respect voor elkaars mening en blijf onder alle omstandigheden de bal spelen, in plaats van de man!

Veel plezier op Het Praathuis!
Gesloten